Praktisch

Vragenlijst en intake

De begeleiding start het invullen van een vragenlijst. Daarna volgt een oudergesprek waarin we praten over jullie kind, de reden van aanmelding en wat jullie willen bereiken.

Spelen met je kind

Daarna vinden er ongeveer 5 kindsessies van een uur plaats in de speelruimte, waarin ik met je kind op onderzoek uit ga. Wat zijn de kwaliteiten en talenten van je kind en wat wil je kind oplossen en bereiken? Spelenderwijs komen we er achter wat je kind nodig heeft om zich weer fijn te voelen.

Oudergesprekken

Na iedere vijf kindsessies volgt een oudergesprek waarin we bespreken waar je kind zelf last van heeft en wat je kind nodig heeft. Ook bespreken we welke veranderingen jullie bij je kind opmerken en hoe jullie hier mee om kunnen gaan. En wat er nog nodig is in eventuele vervolgsessies.

Kortdurend

Integratieve kindertherapie is kortdurend. Afhankelijk van de klacht(en) en de mogelijkheden van je kind zijn gemiddeld tussen de 5 en 15 sessies voldoende voor je kind om weer vol vertrouwen in zijn eigen kracht te kunnen staan.

Praktisch

De kosten voor een sessie (met het kind of een oudergesprek) bedragen 75 euro. Een informatief en vrijblijvend kennismakingsgesprek (max 30 minuten) is gratis.

Wil je weten of jouw zorgverzekeraar de sessies vergoed? Klik dan hier.

In sommige gevallen is het mogelijk dat de begeleiding vergoed wordt door de gemeente vanuit de Jeugdwet. Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik sta je graag te woord!

Licentie: 409200R

Lidnr: A-16-209

Registratienr: 11729

Registratie: 100022925

Wil je weer een blij en gelukkig kind?

Vul het formulier in of mail me op rianka@kindtwijzer.
Ik sta je graag te woord!

Bel mij terug

4 + 9 =