Praktisch

Vragenlijst en intake

De begeleiding start het invullen van een vragenlijst. Daarna volgt een oudergesprek waarin we praten over jullie kind, de reden van aanmelding en wat jullie willen bereiken.

Spelen met je kind

Daarna vinden er ongeveer 5 kindsessies van een uur plaats in de speelruimte, waarin ik met je kind op onderzoek uit ga. Wat zijn de kwaliteiten en talenten van je kind en wat wil je kind oplossen en bereiken? Spelenderwijs komen we er achter wat je kind nodig heeft om zich weer fijn te voelen.

Oudergesprekken

Na iedere vijf kindsessies volgt een oudergesprek waarin we bespreken waar je kind zelf last van heeft en wat je kind nodig heeft. Ook bespreken we welke veranderingen jullie bij je kind opmerken en hoe jullie hier mee om kunnen gaan. En wat er nog nodig is in eventuele vervolgsessies.

Kortdurend

Integratieve kindertherapie is kortdurend. Afhankelijk van de klacht(en) en de mogelijkheden van je kind zijn gemiddeld tussen de 5 en 15 sessies voldoende voor je kind om weer vol vertrouwen in zijn eigen kracht te kunnen staan.

Praktisch

Ontdekgesprek: gratis en vrijblijvend

In dit gesprek gaan we op ontdekkingstocht naar wat je kind nu nodig heeft. Het ontdekgesprek duurt maximaal 30 minuten en kan telefonisch of in de praktijk plaatsvinden.

De kosten voor een sessie (met het kind of een oudergesprek) bedragen 80 euro. Voor observatie op school of overleg of het maken van een verslag geldt een uurtarief van 80 euro.

Wil je weten of jouw zorgverzekeraar de sessies vergoed?

Vergoedingenoverzicht 2021

In sommige gevallen is het mogelijk dat de begeleiding vergoed wordt door de gemeente vanuit de Jeugdwet. Wil je hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik sta je graag te woord!

Licentie: 409200R
Lidnr: A-16-209
Registratienr: 11729
Registratie: 100022925

Wil je weer een blij en gelukkig kind?

Vul het formulier in of mail me op rianka@kindtwijzer. Ik sta je graag te woord!

Bel mij terug

3 + 7 =